BUZZ!Camp-poza

Ivan Patzaichin și Inspire Group te invită la BUZZ!Camp, ediția a 10-a.

În București, evenimentul va avea loc în perioada 18 – 22 noiembrie 2013, la Hotel Marshal Garden. Programul complet și informații detaliate despre celelalte orașe pe www.buzzcamp.ro/event.

De ce să vii la BUZZ!Camp? Pentru că este cel mai complet și complex eveniment de dezvoltare personală și orientare în carieră, locul unde ai ocazia să te întâlnești cu cei mai buni speakeri, traineri și vedete, dar și cu reprezentanții companiilor de top.

În cadrul conferințelor îți aducem cei mai buni speakeri, traineri, vedete și reprezentanți ai companiilor de top, care să-ți împărtășească din know-how-ul și experiența lor. Mai mult, ți-am pregătit workshop-uri pe teme actuale de dezvoltare personală și orientare în carieră, care te vor ajuta să faci încă un pas în drumul tău spre succes.

Intră pe www.buzzcamp.ro/event/inscriere și rezervă-ți locul acum! Doar cei mai buni 300 de înscriși vor fi selectați pentru a participa la eveniment. Fii unul dintre ei!

Pe 19 noiembrie, la București, în cadrul conferinței “Acceptă provocarile, îndrăznește să greșești” ai întâlnire cu Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp.  Iată ce mesaj îți transmite marele campion:

“Nu există o reteță universală a performanței, dar pe mine m-a ajutat faptul că am fost constant în tot ce am făcut și nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au început prin a fi eșecuri.  Prima dată când am urcat într-o canoe am căzut în primele 30 de secunde. Dar m-am urcat înapoi în barcă. Și, de fiecare dată când am căzut, în viață sau în competiții, am făcut la fel. Însă fiecare trebuie să-și găsească motivația proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Dacă aș fi rămas în Deltă, aș fi fost cel mai bun pescar!”

Te așteaptă multe surprize și concursuri cu premii! Vino la eveniment și poți câștiga o tabletă!

Pentru orice întrabări și informații suplimentare, scrie-ne pe info@inspiregroup.ro!

Vrei sa comentezi?