eChiosc este prima aplicație iOS de producție românească prin intermediul căreia puteți răsfoi revistele autohtone direct pe tableta iPad. Aplicația este dezvoltată de Ascend NetSolutions și poate fi descărcată gratuit din Apple App Store.

Cu un stand ce conține deja 25 de titluri de reviste la care se adaugă, periodic, noi titluri din domenii variate, eChiosc se poate numi liderul pieței de specialitate mai ales prin faptul că este prima aplicație ce permite răsfoirea revistelor preferate în limba română.

După descărcarea gratuită a aplicației eChiosc, se aleg după categoriile de interes publicațiile dorite. Prețul publicațiilor variază începând cu 0.79 euro și este disponibil în detaliile de abonare, regăsite în cadrul aplicației. Odată plata facută, publicația respectivă este downloadată în aplicație și este disponibilă pentru răsfoire oricând.

La nivel global consumatorul de presă se îndreaptă în ultimul timp către conținutul digital, accesibil prin intermediul unor astfel de aplicații, deoarece utilizarea acestora oferă, în comparație cu metoda tradițională, multiple beneficii, deloc de neglijat.

„Ai acces offline la publicațiile preferate, îți poți arhiva toate edițiile anterioare, dar, mai ales, ai toată informația compactată pe un spațiu fizic mic și doar la un click distanță. În loc să stai să răsfoiești o zi o debara plină de reviste prăfuite, ajungi în câteva secunde la articolul pe care îl doreai, dintr-o ediție anterioară, fără nici un efort. Și nici nu mai trebuie să alergi pe la chioșcuri pentru a-ți cumpăra ziarul sau revista.” a declarat Maria Pamfil, Project Manager Ascend NetSolutions.

eChiosc încearcă să acopere toate domeniile de interes ale consumatorilor de presă. De aceea,  utilizatorii vor regăsi în aplicație majoritatea titlurilor de la marii publisheri din România precum Ringier, Median Holding, Burda sau MSG Romania. Pentru domenii de nisă, în eChiosc pot fi găsite reviste de interes specific ale Picnic Media, casa editorială Ponte, Seraphim Media și alții.

eChiosc marchează adaptarea pieței autohtone la interesul crescut al cititorilor pentru e-reading și aplicații practice și utile pentru mediul mobile. Aplicația poate fi descărcată gratuit din magazinul Apple de aplicații accesand linkul: http://itunes.apple.com/hk/app/echiosc/id466386198?mt=8

Sursa Foto: itunes.apple.com

Vrei sa comentezi?