Youth-Bank

   Programul YouthBank Cluj începe perioada de recrutare a noilor membri, fiind în căutarea unor liceeni motivați, care vor să devină lideri ai comunității lor.

   Tinerii care doresc să aibă cei mai frumoși ani de liceu și să se implice în al nouălea an al programului YouthBank Cluj sunt invitați să completeze formularul de înscriere de pe site-ul programului, www.cluj.youthbank.ro/inscriere. Singurele condiții pentru a se înscrie sunt să studieze la un liceu din Cluj-Napoca și să fie gata să accepte provocarea de a deveni lideri ai comunității lor.

   YouthBank Cluj este un program implementat de Asociația pentru Relații Comunitare. Activitățile YouthBank România sunt incluse în “YouthBank Academy: Soluții durabile pentru implicarea tinerilor în viața comunității” – proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 de euro.

   Programul YouthBank este administrat de către un grup de tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani și urmărește constituirea, promovarea și administrarea unui fond special destinat proiectelor implementate de către liceeni în scopul dezvoltării comunității locale.

   Astfel, tinerii au acces la un cadru pentru dezvoltare personală, dobândind abilități de leadership, comunicare și management financiar.

Vrei sa comentezi?