Portofoliu-coperta   Îți amintești de primele lucrări de control? Ți-ai fi dorit să le păstrezi pe toate într-o mapă atractivă și practică? Peste ani, cu siguranță le vei răsfoi cu drag și nostalgie. Editura Delfin îți propune cea mai recentă inovație în materie de auxiliare didactice – lucrarea Portofoliul de Evaluare Formativă – Limba și Literatura Română, clasele V-VIII”.

   Un sistem practic si modern, “mapa cu teste” te ajută în procesul de studiu prin acordarea unui feedback prompt din partea profesorului, care îți va oferi  îndrumarea corespunzătoare pe parcursul celor patru ani de studiu, în vederea atingerii rezultatelor dorite. O evaluare curentă, internă și sumativă eficientă conferă aprecierea corectă a nivelului propriilor competențe de comunicare prevazute în studiul limbii și literaturii române.

   După corectare, testele se pot detașa și îndosaria, având astfel la îndemână, în orice moment, toate fișele de evaluare susținute pe parcursul ciclului gimnazial.

   Mai mult decât un instrument evaluativ modern, portofoliul îți facilitează procesul de observare a aspectelor ce necesită intervenții remediale imediate sau pe termen lung și permite compararea performanțelor școlare în diferite stadii de evaluare.

   Parcursul educațional este ușor de supervizat atât de către profesori, cât și de către părinți, aceștia fiind în permanență la curent cu etapele de pregătire a elevilor/copiilor pentru examenele naționale.

   Portofoliul conține un cadou surpriză, exclusiv pentru elevi!

Vrei sa comentezi?