Editura Nemi invită învățătorii, educatorii și profesorii să le deschidă copiilor pofta de lectură și să le stimuleze imaginația prin activități inspirate de seria pentru copii Cum să-ți dresezi dragonul, scrisă de Cressida Cowell.

   Organizați o ”Ziua Dragonului” în clasa/școala voastră și editura Nemi vă pune la dispoziție materialele din Kitul pentru Ziua Dragonului în școala ta care cuprinde activități dinamice și haioase, pornind de la primul volum al seriei.

   Activități prin care elevii vor învăța lucruri noi, vor avea ocazia să se joace, să se dezvolte ca personalitate si să lucreze în echipă. Copiii vor afla cum trăiau vikingii, își vor inventa propriul nume de viking scris în rune, vor afla mai multe despre dragoni și vor avea ocazia să își creeze propriul dragon.

 Ziua Dragonului poate avea loc oricând în lunile aprilie, mai sau iunie.  Scrieți-ne pe adresa ziuadragonului@nemi.ro și venim în sprijinul vostru cu multe surprize.

   Duminică, 2 aprilie, de la 11.30, sărbătorim Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret cu Zilele poveștilor Nemi: Ziua Dragonului la Humanitas Cișmigiu, alături de Ioana Bâldea Constantinescu, când vom citi din carte, vom desena dragoni și vom scrie în alfabetul viking. Save the date aici

Vrei sa comentezi?