În cea mai frumoasă perioadă a anului, Edu-news.ro pune fun în cunoaștere! Nu-ți putem pune pile la Moșu, dar avem câte ceva pentru fiecare. Câte ceva pentru 25 de zile de sărbătoare. Un Advent Calendar în care descoperi lucruri interesante, mai puțin știute și distractive, despre Crăciun!

Până pe 25 decembrie, cine stă cu ochii pe Edu-News.ro, află tot despre Moș, reni, elfi și colinde. Iar la final, nu e cu extemporal, e cu Santa, normal!

Advent Calendar 6 Decembrie

În orașul Caracas din Venezuela a devenit o tradiție ca lumea să vină pe role la biserică, pentru a participa la slujba de Crăciun.

Acest obicei ciudat a luat atât de multă amploare, încât în dimineața zilei de 25 decembrie, traficul este restricționat pe mai multe străzi din oraș, pentru ca oamenii să ajungă în siguranță la biserică.

Pe de altă parte, în noaptea de Ajun, înainte de a se băga în pat, copiii își leagă de degetul mare al piciorului un șiret al cărui capăt este lăsat să atârne afară pe fereastră.

Dimineața, pe măsură ce oamenii se îndreaptă spre biserică, ei trag de șireturile copiilor, iar aceștia știu că trebuie să se trezească și să-și ia patinele.

De asemenea, bisericile sponsorizează evenimente la care cei mici se întrec pe roți.

Vrei sa comentezi?