Asociația TechSoup România relansează programul Educație Financiară pentru ONG-uri, susținut de ING Bank, ca prima platformă editorială pentru și despre responsabilii financiari din sectorul nonprofit românesc. Citește primele subiecte la educatiefinanciara.techsoup.ro

Educatie Financiara pentru ONG-uri promo 2

   În următoarele luni, pe educatiefinanciara.techsoup.ro vom crea lunar materiale editoriale de educație financiară pentru ONG-uri, acoperind subiecte de la zona obligațiilor și calendarului fiscal pentru organizații neguvernamentale până la materiale despre sustenabilitate financiară și sugestii pentru un management financiar sănătos al ONG-urilor. Nu vom ocoli nici discuțiile serioase despre surse de finanțare și obligațiile de raportare financiară cu care vin, și vom aduce la lumină exemple de management financiar de succes, dar și practici nesănătoase de management financiar din ONG-uri.

   Pentru prima dată într-un proiect despre ONG-uri, vom promova munca și contribuția pe care directorii, managerii, responsabilii financiari și executivi – financiarii din ONG-uri – o au la creșterea capacității organizațiilor neguvernamentale românești. De la organizații finanțatoare cu bugete de zeci de milioane de USD până la organizații mici care au reușit să crească întreprinderi sociale profitabile, financiarii acestor ONG-uri au multe de împărtășit despre un management financiar sănătos, iar noi le vom oferi spațiul și sprijinul pentru a da mai departe ce au învățat până acum în sectorul nonprofit.

  Primele materiale și interviuri sunt deja disponibile pe educatiefinanciara.techsoup.ro, iar la editor@educatiefinanciara.techsoup.ro puteți trimite sugestii de subiecte pe care să le abordăm în perioada următoare.

Vrei sa comentezi?