festival-de-teatru-pentru-elevi

   În perioada 20 februarie – 20 martie 2014, are loc înscrierea elevilor din toată țara la festivalul național de teatru „Scena Talentelor”, ediția a VI-a.

   Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar Vâlcea, Palatul Copiilor din municipiu Râmnicu Vâlcea și Asociația „AB IMO PECTORE 4”.

   Manifestarea artistică se adresează elevilor din toate ciclurile de învățământ și se va desfășura pe 5 aprilie pentru copiii din clasele primare și gimnaziale și pe 6 aprilie pentru cei din liceu.

   Festivalul va cuprinde 4 secțiuni. Mai exact: teatru, monolog, recitare și teatru în limba engleză.

  Se vor pune în scenă piese întregi sau fragmente, prelucrări, schițe sau momente, dramatizări, basme, creații proprii sau adaptări la alegere, în limba română sau engleză. Piesa sau sceneta nu poate să dureze mai mult de 15 minute. La secțiunea monolog și recitare durata de timp este de 10 minute.

    La final se va lăsa și cu premii. Marele trofeul „Scena Talentelor”, premiile I, II, III și 3 mențiuni pentru fiecare secțiune și pe fiecare nivel.

  Pentru mai multe detalii o puteți contacta pe profesoara Ruxandra Deaconu, la numărul de telefon: 0749.49.20.81 sau pe adresa de email: ruxdeac@ymail.com Claudia Drăghici

Vrei sa comentezi?