Ecotic

Ecotic și Junior Achievement România au ajuns și la Ploiești, programul național ”ECO Educația”.

Programul se va desfășura în anul școlar 2012-2013 și urmărește familiarizarea copiilor de clasa a III-a, a părinților și cadrelor didactice, cu beneficiile reciclării, prezentate într-o manieră simplă și interactivă.

Activitățile din cadrul programului vizează atât latura informativ-educativă cât și componenta practică, aceea de colectare selectivă a deșeurilor de baterii și acumulatori, în containerele puse la dispoziție de Ecotic Bat.

În perioada 28 ianuarie – 8 februarie, profesorii coordonatori care doresc să intre în acest program trebuie să trimită către organizatori o solicitare în acest sens, activitățile se vor desfășura în perioada 13 februarie – 22 martie, urmând ca în perioada 1-5 aprilie organizatorii să anunțe clasa câștigătoare în Programul ECO Educația. Cererile pot fi trimise pe adresa claudia.nicolae@ecotic.ro si / sau pe fax la nr 021.332.32.38 in perioada mentionata mai sus. Solicitarea de participare trebuie sa fie avizata de conducerea scolii prin semnatura si stampila.

Clasa care va reuși să colecteze cea mai mare cantitate de deșeuri de baterii și acumulatori și care va avea activitatea cea mai intensă în program va beneficia de o vizită la o uzină de reciclare din România unde va putea urmări întreg procesul de reciclare a deșeurilor de echipamente electrice.

Vrei sa comentezi?