Social-Innovation-Relay

   Elevii de liceu sunt provocați să conceapă idei inovatoare de afaceri pornind de la problemele sociale din jurul lor, în cadrul proiectului educațional Social Innovation Relay (SIR). Acesta este derulat de Junior Achievement în parteneriat cu NN Group și HP.

   Aflat la a cincea editie în România, proiectul oferă tinerilor acces la o experiență practică de antreprenoriat care să îi ajute în viitoarele alegeri de carieră. Pentru a-și însuși abilitățile de care au nevoie, liceenii vor avea la dispoziție instrumente moderne și atractive de învățare: sesiuni de mentorat față-în-față și online susținute de experți, un quiz în urma căruia pot obține un certificat de cunoștințe în domeniul inovării sociale, o platformă de cursuri online gratuite și competiția de antreprenoriat SIR.

   Elevii se pot înscrie până pe 15 aprilie în competiție (urmând pașii de pe www.sir.jaromania.org), formulând soluții la probleme sociale reale din domeniile educație, sănătate, incluziune socială, dezvoltarea nivelului de trai, drepturile omului, energie sau protecția mediului. Ei vor fi sprijiniți de angajații NN pentru a concepe proiecte fezabile ce pot fi transformate în afaceri.

   Echipa clasată pe locul I va fi premiată în cadrul Galei Business Hall of Fame și va reprezenta România la finala globală online.

Vrei sa comentezi?