generatia-15

   Elevii Școlii Spectrum au fost în topul celor mai buni matematicieni din Prahova la cea de-a VII-a ediție a concursului Generația 15, desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Ploiești.

   Două premii și 16 mențiuni- aceste este bilanțul elevilor noștri la întrecerea de matematică devenită deja tradiție în Prahova.

   Andrei  Tudor a obținut cea mai bună notă în concursul rezervat elevilor de clasa a VII-a, cu 75 de puncte. El a fost urmat, la cinci puncte diferență, de Mihai Mincu.

   Mențiunile au fost obținute de elevii: Olivia Ivan, Ingrid Vârlan, Bianca Riciu, Andrei Costea (clasa a V-a), Ciprian Mareș, Bogdan Dumitraș, Andrei Cezar Ionescu, Ștefan Gaiță, Adelin Bîrzan, Cătălin Moldoveanu (clasa a VI-a) și Andrei Bădulescu, Vlad Bădulescu, Rareș Ilie, Alexandru Ghițun, Ioan Mihnea Ștefănescu, Ana Maria Dumitrescu (clasa a VII-a).

   Vă reamintim că elevii noștri au obținut premii importante și la olimpiada județeană de matematică.

   Astfel, Ștefan Gaiță a obținut premiul II la clasa a VI-a, iar Cătălin Bădulescu, Vlad Bădulescu și Rareș Ilie-  premiul III la clasa a VII-a. Mihai Mincu, Andrei Tudor, Ana Maria Dumitrescu, Andrei Cezar Ionescu, Ciprian Mareș, Adelin Bîrzan , Ingrid Vârlan, Bianca Riciu și Andrei Costea au obținut mențiuni  la etapa județeană a olimpiadei de matematică.

Vrei sa comentezi?