ENGIE Romania lansează în Bucureşti primul program de învăţământ profesional dual cu specific energetic. 

  Acest tip de şcolarizare profesională se organizează după terminarea celor opt clase obligatorii, la cererea companiilor, în calitatea lor de potenţiali angajatori.

  Astfel, Grupul ENGIE Romania, prin companiile sale Distrigaz Sud Retele S.R.L. şi ENGIE Servicii S.R.L., în parteneriat cu Colegiul Tehnic Mihai Bravu din Bucureşti, a luat iniţiativa înfiinţării a două clase cu calificarea “Instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze” în sistem de învaţământ profesional dual, începând cu anul şcolar 2018-2019.

  Programul se adresează elevilor de clasa a VIII-a care doresc să urmeze o meserie tehnică cu calificarea de Instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, dar şi oricărui absolvent al învăţământului obligatoriu care a întrerupt studiile, dar care nu a depăşit vârsta de 26 de ani.

  Înscrierile oficiale la Colegiul Tehnic Mihai Bravu se deschid pe 15 iunie şi se încheie pe 19 iunie 2018. Elevii care doresc să se înscrie se vor adresa secretariatelor şcolare de care aparţin, care trebuie să completeze fişa de înscriere, în vederea depunerii acesteia la colegiu.

  Mai multe informaţii despre program sunt disponibile pe www.engie.ro

Vrei sa comentezi?