Planifica Neprevazutul - e-Book contraceptie si relatii

   Se dau următoarele întrebări: „Ce trebuie să fac ca să mă feresc de o sarcină nedorită?”, „Funcționează pilula de a doua zi?”, „Care e cea mai cool metodă de agățat?”, „Cum să-i dau de înțeles că-mi place de ea/el?” și „Cum o să fie prima dată?”.

   Dacă vrei să afli răspunsul la cel puțin 3 dintre aceste întrebări, dar și la multe alte dileme despre sex, relații și protecție eficientă, descarcă GRATUIT ghidul „Sex ca la carte – Sfaturile unui Iepuraș Prudent” și scapă de dileme: http://www.planificaneprevazutul.ro/ghid-relatii.

   Iepurașul Prudent, alături de specialiștii Planifică Neprevăzutul, au realizat acest ghid practic de relații pentru tine, cu sfaturi în care poți avea oricând încredere. Fie că te pregătești să-ți începi viața sexuală, fie că ai trecut deja de primele experiențe sexuale, este normal să ai dileme și curiozități. Și, de asemenea, este normal să ai de unde să afli răspunsurile corecte, care să te ajute să explorezi în siguranță această plăcere a vieții. Și, pentru că este obositor să cauți informații pe o mulțime de site-uri și, mai ales, pentru că nu e prea cool să nu știi exact în care să ai încredere, acum poți să găsești într-un singur loc tot ce vrei să afli. Și toate informațiile sunt 100% adevărate, direct de la specialiști.

   Câteva dintre secțiunile e-book-ului Sex ca la carte: „Prima noapte de dragoste”, „Contracepție”, „Metode de agățat”, „Mituri amuzante despre sex” și „Curățenia zonei intime”.

   Se întâmplă, cumva, să ai întrebări și să nu găsești răspunsul în ghid? Nicio problemă! Scrie-i direct medicului ginecolog la adresa doctorul@planificaneprevazutul.ro și primești răspuns personalizat, direct pe mail-ul tău, confidențial!

   Fii cel/cea care știe întotdeauna ce este de făcut în orice situație!

Vrei sa comentezi?