parinti_copii

Părinți, bunici, educatori și profesori sunt invitați de Librăria „Cărturești” la o serie de acțiuni pe tema psihologiei copilului și adolescentului.

„Săptămâna Psi pentru părinți” de la Librăria „Cărturești”, include trei întâlniri cu cunoscuți psihologi, iar cărțile de profil, deosebit de utile în educația celor mici și a adolescenților, vor avea reduceri de preț de 25%.

Miercuri, 13 februarie, psihologul Gabriela Hum va vorbi, de la ora 18,00, despre iubirea pentru părinți. Joi, tema discuțiilor cu psihologul Alexandra Gorea va fi dedicată „Rețetelor de jocuri”, iar vineri, 15 februarie, Nora Niculescu – educator prenatal la „Cuibul Berzelor” din Cluj-Napoca, se va referi la rolul tatălui în perioada pre și post natală a mamei.

Discuțiile dintre părinți și specialiști se vor referi fie la semnele care trădează, de regulă, un copil ce nu spune adevărul, la atracția lui pentru jocurile video sau lipsa de interes pentru a deveni un elev premiant.

Totodată, la întâlnirile cu psihologii, părinții vor afla cum pot fi transformate basmele în instrumente terapeutice, cum se descifrează limbajul „secret” al celor mici, cum se aplanează tensiunile inventând jocuri, dar mai ales cum poate învăța un părinte de la copilul său și cum trebuie să acționeze pentru dezvoltarea lui armonioasă.

Vrei sa comentezi?