Poza concurs La Broaste AMANAT_27052016

   Echipa Riders Club va anunță, cu părere de rău, evenimentul La Broaște, care urma  se desfășoare sâmbătă, 28 mai 2016, în pădurea Căldărușani se va reprograma.

   Decizia echipei de organizare a avut la bază mai mulți factori importanți pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță și într-un mod plăcut pentru participanți, atât adulți cât și copii.

   Astfel, în urma ploii care a căzut în noaptea de joi spre vineri și care a fost abundentă în zona Sitaru – Căldărușani, traseul de concurs a fost puternic afectat. În condițiile în care peste 1.000 de rideri și-au anunțat prezența la start, iar vremea este în continuare instabilă, practicabilitatea traseului este compromisă. Deși echipa tehnică a făcut în ultimele zile lucrări de amenajare suplimentare, pentru a putea devia fluxul de cicliști către zone mai puțin afectate de noroi, în acest moment, chiar și acestea sunt foarte greu de parcurs pe bicicletă.

Stare traseu La Broaste 3_27052016

   Totodată, drumurile utilizate pentru acces în cazul intervențiilor de urgență au fost destul de mult afectate și prezintă riscul ca mașinile rămână împotmolite și nu poată acorda primul ajutor.

   Zona de start, în care are loc desfășurarea de forțe a organizatorilor și partenerilor competiției și în care se oferă servicii pe durata evenimentului tuturor participanților dar și însoțitorilor acestora, este plină de bălți ceea ce face imposibilă amenajarea, dar și o petrecere plăcută a timpului liber în natură. În aceeași situație se prezintă și zona dedicată parcării care urma  ofere spațiu pentru staționarea a 600-800 de vehicule.

   Luând în considerare faptul evenimentul La Broaște se adresează unui număr mare de cicliști, cu abilități și echipamente diferite, pentru siguranța tuturor participanților, mari și mici, cât și pentru oferirea unor experiențe cât mai plăcute și echilibrate, considerăm decizia de amânare a competiției se justifică din toate punctele de vedere.

   Evenimentul La Broaște va fi reprogramat pentru o dată ce va fi anunțată în scurt timp pe www.ridersclub.ro și care depinde de aprobările și disponibilitatea tuturor partenerilor și sponsorilor implicați: asistență medicală, comunicații de urgență, transport cu ajutorul camioanelor și logistică, servicii de catering, prezența reprezentanților sponsorilor, securitate, furnizori de apă, energie, salubritate, asistență tehnică ș.a.m.d.

Stare traseu La Broaste 1_27052016

   Ridicarea pachetelor de concurs pentru La Broaște continuă și astăzi, 27 mai, la sediul MPG, între orele 14:00 și 19:00. Participanții care s-au înscris în eveniment dar nu pot ajunge își vor putea prelua pachetul competițional la o dată ulterioară, înainte de a avea loc concursul și care va fi anunțată pe pagina oficială Riders Club.

   Va mulțumim pentru înțelegere și continuăm aventura Riders Club așa cum ne-am propus, cu experiențe frumoase în natură, cu multă bucurie și bună dispoziție pentru toți participanții!

Vrei sa comentezi?