platforma-evaluare-nationala

   O platformă de pregătire pentru Evaluarea Națională, ExamenulTau.ro, dedicată elevilor de clasa a VIII-a, a fost lansată recent.

   Platforma cuprinde secțiuni de testare, învățare, recapitulare, evaluare, exersare, simulare examen și permite completarea cunoștințelor orientat și rapid, prin identificarea eficientă a zonelor unde elevul obține punctaj mic.

   ExamenulTau.ro conține atât soluții personalizate de învățare și evaluare, cât și sfaturi pentru evitarea situațiilor în care emoțiile pot să devină copleșitoare și să scadă simțitor capacitatea cognitivă și puterea de concentrare.

   Prin simulările de examen, copilul susține teste ca și cum ar participa la Evaluarea Națională, reușind astfel să învețe să își gestioneze emoțiile, dar și să învețe din greșelile sale, fiind îndrumat de fiecare dată către zona de învățare unde are lacune.

  Platforma a fost realizată de specialiști în tehnica învățării, profesori, psihologi, graficieni, specialiști video, programatori. Pachetele oferite de ExamenuTau.ro costă între 187 de lei și 399, în funcție de numărul de teste și simulări pe care le conțin.

Vrei sa comentezi?