Foto: Riders Club, Ovidiu Salavastru

   Un nou sezon Riders Club, plin de aventuri în mijlocul naturii și noi surprize, ia startul în această primăvară. Prima experiență de mountain bike ce adună număr record de participanți din această comunitate este: ZIUA B! Aflat la cea de-a 5-a ediție, evenimentul oferă oportunitea de a vă bucura din nou de mișcare în pădure, de aer curat și de a colecționa noi amintiri alături de familie și prieteni. Pe 23 aprilie 2017, pe malul lacului Cernica, ZIUA B, susținut de Gatorade, dă startul concursurilor cicliste de MTB din calendarul sistemului Riders Club, destinat sportivilor amatori.

   Fie că v-ați testat deja abilitățile de rideri în cursele din anii trecuți, la șes, deal sau munte, fie că abia ați descoperit acest sport frumos, fie că vă declarați iubitori de viteză sau pasionați de plimbare în natură, evenimentul ZIUA B este locul perfect pentru a explora toate aceste posibilități. De la atmosfera veselă și distractivă din zona de Start/Finish, până la cursele variate pe trasee pitorești în inima naturii, fiecare moment al zilei vă va încânta și veți avea o experiență de poveste alături de oameni cu spirit frumos.

   Așadar, pe 23 aprilie, vă invităm să explorați două trasee, desenate pe malurile lacului Cernica și croite prin mijlocul pădurii Cernica-Pantelimon, pregătite special pentru voi de echipa MPG și multiplul campion național Răzvan Jugănaru.  Pentru  cicliștii începători și pentru copii, începând de la vârsta de 5 ani, este creată tura scurtă de 19 kilometri, accesibilă și usor de parcurs, astfel încât oricine să poată beneficia de o plimbare frumoasă în natură. Pentru riderii bine antrenați este disponibilă cursa lungă, pe traseul Standard, de 38 de kilometri, care va oferi ocazia numai bună de a goni pe cărările întortocheate ale pădurii și de a admira culorile vii ale primăverii. Înscrierile sunt deschise și se fac online pe pagina evenimentului.

   Pe lângă aventurile de pe traseu, participanții vor avea numeroase beneficii pregătite de Riders Club împreună cu sponsorii și partenerii evenimentului. Pentru cei mai competitivi care se vor lupta pentru locurile de pe podium vor fi oferite premii atractive asigurate de sponsorii evenimentului. De asemenea, riderii care vor rămâne până la sfârșitul evenimentului vor avea ocazia să participe la o super tombolă și să câștige premii variate.

   Calendarul Riders Club 2017 numără în prezent 12 competiții în total, dedicate în special amatorilor, iar anul acesta vor fi lansate noi provocări, așadar fiecare iubitor de mișcare poate decide când va începe aventura MTB pentru el. Detalii găsiți pe: www.ridersclub.ro.

Vrei sa comentezi?