Cover GSK

   Clubul de inițiativă comunitară „IMPACȚIIII”, al Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” vă invită sa luați parte și în acest an la evenimentul caritabil devenit tradiție în randul tinerilor clujeni, Ghibstock!

   Festivalul Ghibstock din acest an, ajuns la cea de-a 6-a ediție, va avea astfel loc în data de 9 Mai 2015, ca de obicei în curtea Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, cu începere de la orele 16.

   Proiectul început în 2010 este unul unic ca amploare la nivelul orașului și este un model educațional, având un rol important atât în ceea ce privește cauzele abordate de-a lungul anilor, cât și în ceea ce înseamna dezvoltarea personală a voluntarilor implicați în organizarea evenimentului.

  Anul acesta, pe scena Ghibstock vor urca nimeni alții decât Blazon, Gojira&Planet H, Mushroom Story, Shiver(rezidentul Disco Modern), dar și tinerele trupe câștigătoare Battle of the Bands: Gecko și Get Loud. Ba mai mult, ediția a 6-a aduce o a doua scenă, în zona de Graffiti, pe care cele mai tari piese ale momentului vor fi mixate de către Dodo și de către câștigătorul Battle of the DJs.

   Dar dacă muzica nu e singura atracție pentru care vei veni, poți oricând să înveți să mixezi la workshop-ul lui Shiver, să te bagi la o mega bătaie cu apă, să înveți să bați la tobe sau pur și simplu să te relaxezi în grădina special amenajată pentru acest eveniment. Iar pentru cei cu mai multă energie avem, ca în fiecare an, activități sportive precum: podul indian, panoul de cățărat sau veverița zburătoare. V-am spune mai multe din surprizele care vi se pregătesc, dar vă lăsăm să descoperiți singuri pe 9 Mai în curtea Liceului Teoretic “Onisifor Ghibu” din cartierul Grigorescu.

   Așa cum bine știți deja, festivalul își propune să îndrepte și probleme ale comunității, prin caracterul său caritabil. Așadar, cu fondurile strânse în acest an, Clubul de inițiativa comunitară „IMPACȚIIII” va realiza o campanie de sprijinire a eforturilor antreprenoriale ale locuitoriilor din mediul rural, redefinirea meșteșugurilor tradiționale și conectarea tineretului din mediul urban la tradiții, prin workshop-uri specifice, concursuri de proiecte și implementarea de strategii educaționale în domeniul antreprenorial.

   Festivalul este unic deoarece este organizat de tineri liceeni voluntari ai clubului IMPACȚIIII  pentru tineri și an de an strânge în curtea școlii un numar mare de oameni care au în comun simțul civic, nevoia de exprimare artistică și placerea de a petrece o după-masă mega cool. Poate din acest motiv este acum supranumit #FestivalulDinCurteaȘcolii. Vă așteptăm!

Vrei sa comentezi?