Editura Herald și Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 38) au plăcerea de a vă invita duminică, 15 octombrie 2017, ora 11.30 la evenimentul Fii conștient de ceea ce contează! Despre viața socială și emoțională a copilului tău, eveniment ce se va desfășura în cadrul campaniei naționale „Te așteptăm în librărie!”

   Cum înțelegem corect viața socială și emoțională a copiilor noștri?

   Simțim că nu le putem fi tot timpul aproape copiilor în momentele dificile?

   Avem nevoie să fim conectați la viața lor emoțională, dar simțim că nu îi înțelegem de fiecare dată?

   Prin empatie, afecțiune, bunăvoință, compasiune, căldură umană putem clădi punți de legătură emoțională cu copiii noștri.

   Nu există părinți perfecți, nu există copii perfecți și nici relații fără tensiuni, iar cărțile pe care vi le propunem sunt un companion și un sprijin în călătoria alături de oamenii mai buni pe care vrem să îi creștem și cei care vrem să devenim noi înșine.

   Vom povesti pe marginea titlurilor Bebelușul meu înțelege tot și O viață fără droguri, de Aletha Solter, Politica locului de joacă, de Stanley Greenspan, și Prieteni buni, dușmani aprigi, de Michael Thompson, alături de invitații: Oana Moșoiu (formator, consultant în domeniul educației), Ema Diaconu (psiholog), Iulia Feordeanu (psiholog, psihoterapeut) și Sabina Strugariu (psiholog, psihoterapeut), specialiști care vor împărtăși publicului prezent noțiuni din teoriile psihologice și educaționale care ne vor ajuta să avem o bună comunicare și o dinamică armonioasă în relația copil-părinte. Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).

   Vă invităm, așadar, într-o frumoasă duminică de octombrie, prin intermediul titlurilor din colecția Parentaj, să discutăm despre conectare și empatie cu copiii noștri, despre cum putem îmbunătăți viața socială și emoțională a acestora.

Vrei sa comentezi?