Cea de-a șasea ediție a Festivalului Internațional de Film Studențesc FFEST se va desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 22-24 noiembrie 2012. La eveniment  sunt înscrise peste 80 de filme provenind din 7 țări.

Festivalul este destinat studenților, precum și tinerilor realizatori și producători de film de ficțiune, animație, documentar/antropologie vizuală și multimedia, având ca scop promovarea filmului studențesc de calitate și a schimbului de experiență între tinerii cineaști și publicul doritor de o alternativă cinematografică. Festivalul va cuprinde proiecțiile filmelor selectate, workshop-uri, seminarii și alte evenimente menite să promoveze producția și creația de film de scurt metraj, condiția fiind ca filmele prezentate să nu fie producții comerciale.

Ceremonia de deschidere va avea loc joi, 22 noiembrie 2012, de la ora 18:00, în sala Club a Universității „Babeș-Bolyai” (str. Em. de Martonne, nr. 1), iar proiecțiile filmelor pe 23 și 24 noiembrie, între orele 10.00 și 21.00, accesul publicului fiind liber.

Festivitatea de premiere va fi organizată pe 25 noiembrie, de la ora 16.00, la Casa TIFF (str. Universității nr. 6).

VEZI programul filmelor aici.

 

 

Vrei sa comentezi?