final_frontier

Cea de-a treia ediție a Târgului de carte SF&Fantasy – Final Frontier va avea loc în București, pe 23 și 24 martie, și va cuprinde lansări de noi volume, dar și evenimente la care vor fi prezenți cei mai importanți autori români ai genului.

Evenimentul va avea loc în Centrul vechi, la TeCaFi, între orele 10.00 și 18.00.

Târgul va oferi pasionaților genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi apariții SF & Fantasy la preț redus cu până la 80%. Mai mult decât atât, ei pot întâlni oameni cu aceleași preocupări, prin intermediul lansărilor de carte și evenimentelor la care vor fi prezenți cei mai importanți autori români ai genului.

Pe lângă titluri în limbile română și engleză, vizitatorii pot găsi la târg benzi desenate și boardgames. Pe toată durata târgului vor avea locateliere de benzi desenate la care poate participa oricine dorește să învețe să deseneze, iar fanii francizei “Războiul stelelor/ Star Wars” se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen.

Evenimente de lansare de carte vor fi organizate de editurile Nemira, Paladin, Millennium Books  și Trei. 
Pe 23 martie, de la ora 12.30, va avea loc decernarea premiilor FanSF. La ceremonia prezentată de Nicolae Voicu este invitată Csilla Kleinheincz, director Editura Ad Astra (Ungaria).

Vor mai avea loc discuții despre metode de scriere în literatura SF & Fantasy, experiența de a scrie scenarii pentru bandă desenată, dar și o sesiune de autografe cu autorii români de literatură SF la editura Nemira.

Programul complet al evenimentelor poate fi găsit aici.

Intrarea la evenimente este liberă.

Târgul de carte SF & Fantasy – Final Frontier este organizat de bookblog.ro, unul dintre cele mai importante bloguri românești despre cărți și lectură.

Vrei sa comentezi?