fundatia-leaders

   Ești pasionat de leadership, deschis să înveți lucruri noi, îți dorești experiențe inedite și o schimbare în dezvoltarea ta personală și profesională?

     Atunci locul tău este la LEADERS School. Dacă ai între 18 și 25 de ani, ești elev în an terminal, student, masterand (în țară sau în străinatate) sau junior din cadrul unei companii, poți ocupa unul din cele 30 de locuri disponibile la nivel național.

  Traineri de top în materie de leadership, vorbitori de elită, invitați surpriză vor aborda cele 3 subiecte de discuție: Leadership Personal, Comunicarea în Leadership și Leadership-ul Echipei. Vei avea ocazia să-ți descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrenghtsFinder, oferit de Gallup Romania. De asemenea, vei avea ocazia de a asculta poveștile și sfaturile unor lideri de succes precum: Rareș Manolescu (Senior Trainer Human Invest); Cornel Costea (Partener ProActive Solutions); Irina Păcurariu (Realizator TV); Alex Găvan (Alpinist); Peter Barta (CEO Fundația Post Privatizare); Iulian Stanciu (Fondator eMAG) și Alteța Sa Regală Princepele Radu.

   Cea de-a 13-a ediție a LEADERS School va avea loc între 30 martie – 5 aprilie la Predeal.

   Accesul se face pe bază de selecție prin intermediul formularului online urmat de interviu.

   Mai multe detalii despre înscriere găsești pe site-ul www.leaders.ro.

Vrei sa comentezi?