ghiozdanul_antibalisticGhiozdanul „antibalistic” este cel mai recent articol fabricat de  un producător american, după atacul de vineri, de la școala Sandy Hook, scrie Daily Mail.  Atunci, 26 de persoane, între care 20 de copii, majoritatea având vârste cuprinse între 6 și 7 ani, au fost ucise. 

Pentru suma de 300 de dolari, firma vinde un „pachet antiglonț” ce conată într-un ghiozdan de spate pentru copii și articole de îmbrăcăminte căptușite cu materiale antiglonț, de tipul celor folosite la fabricarea vestelor polițiștilor. De asemenea, ghiozdanele pot fi folosite și ca scuturi antiglonț, în cazul în care vreun agresor îi surprinde în orele de curs, în clase.

Președintele companiei, Derek Williams, nu se simte deloc profitor și spune că își va promova în continuare produsele, deoarece „evenimentele recente din Connecticut persistă în memoria comunității” și vrea să arate că „există modalități prin care le poate fi oferită protecție copiilor”.

O altă firmă cu același profil, își promovează la rândul ei produsele pe Facebook sub sloganul „Înarmați profesorii și protejați copiii de gloațe!”.

Foto: Daily Mail

Vrei sa comentezi?