hack-tm

   În perioada 17-19 octombrie, în incinta CRAFT, va avea loc cel mai mare hackathon organizat vreodată în vestul țării.

  Prin acest eveniment organizatorii își propun să aducă împreună 500 de oameni tehnici, pornind de la programatori cu experiență, designeri, hackeri până la studenți și copii pasionați de IT.

   HackTM urmărește a fi cel mai mare hackathon organizat de comunitățile IT din România, având pe listă o mulțime de proiecte pe care doresc să le realizeze efectiv în cadrul celor 3 zile de eveniment. Cei care vor da viață proiectelor propuse de organizatori sunt tocmai participanții care vor fi organizați pe echipe de lucru, pe diferite proiecte pentru care și-au manifestat interesul în momentul înscrierii, și luând în considerare aria lor de expertiză.

  Categoriile pentru care pot opta cei interesați de eveniment sunt: web și mobile, hardware, game development, opensource, city projects, kids coding.

   Pentru fiecare categorie în parte se vor propune o serie de proiecte care vor fi create de la zero sub atenta îndrumare a mentorilor, care vor coordona activitatea întregii echipe de lucru.

   HackTM este una din modalitățile în care comunitățile IT din Timișoara doresc să sărbătorească ”European Code Week”, Săptămâna Codării implementată la nivel European în perioada 11-17 octombrie, și prin care afirmă importanța unor astfel de evenimente care aduc într-un cadru productiv specialiștii și pasionații de IT din România și Europa.

   Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați site-ul www.hacktm.ro.

Vrei sa comentezi?