Nu rata şansa să participi la Școala internațională de vară Bucharest Summer University, cel mai important proiect organizat de Academia de Studii Economice din București și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE).

   Evenimentul se va desfășura în perioada 12-26 august 2018, cu sprijinul Facultății de Marketing.

   Oportunitatea li se adresează studenţilor de la toate ciclurile de învăţământ (licenţă, masterat şi doctorat), putând astfel să devină parte a şcolii internaţionale de vară Bucharest Summer University. Participarea este, fie în mod gratuit, prin intermediul unei burse alocate, pe baza unui eseu trimis, fie printr-o plată parţială sau totală.

   Ajunsă la cea de-a 14-a ediție, școala de vară Bucharest Summer University vine cu o temă de actualitate şi extrem de interesantă: „Cultural Heritage: fostering Community Spirit and Sustainable Development” și își propune să promoveze în rândul celor 55 de participanți din peste 30 de țări schimbul de idei și uniformizarea conceptelor de bază din domeniul economic și nu numai.

   După cum a fost prezentată şi până acum, şcoala de vară Bucharest Summer University oferă participanţilor săi din țară și din străinătate o perspectiva asupra oportunităților și provocărilor din lumea afacerilor și a managementului de la nivel internațional, pregătind studenții pentru inițiativa unui aport unic în acest domeniu. Pe lângă activitățile academice, participanții au oportunitatea de a îşi face noi prieteni internaţionali, se vor bucura de o serie de excursii atât în București, cât și prin țară, seri și petreceri tematice, cursuri interactive și mai ales, vor avea parte de o experiență creativă, unică și plină de satisfacții. Programul complet al activităților din vară poate fi vizualizat pe site-ul  www.bsu.ase.ro, secțiunea Program. Accesând această opțiune, vizitatorii pot realiza un tur virtual al locațiilor și activităților pregătite, aflând astfel mai multe detalii despre modul cum își vor petrece timpul în această vară.

Vrei sa comentezi?