O cronologie virtuală interactivă, History Pin oferă utilizatorilor un nou mod de a experimenta istoria. Cu acest instrument, utilizatorii urcă fotografii într-o hartă virtuală și împărtășesc poveștile din spatele lor, apoi poate fi căutat pe Hartă în funcție de loc sau de timp pentru a descoperi ceea ce alții au împărtășit.

Când te alături History Pin, vei observa ca ai nevoie de un cont Google pentru a te conecta. Acel cont devine  propriul tău canal pe care este prezentă toată activitatea ta pe History Pin – fotografii pe care le-ai încărcat, comentarii lăsate de alții pe fotografiile tale, pe excursii sau colecții de fotografii pe care le-ai creat. Canalul tău poate fii împărțiți cu alții ce pot deveni fani ai acestuia, în scopul de a ține pasul cu activitatea ta pe History Pin .

Poți crea, de asemenea, și vizualiza excursii. În esență, un tur este un slideshow glorificat, oferind imagini și descrieri într-o secvență, care este proiectată pentru a spune o poveste. Spre deosebire de o expunere a unui slideshow tradițional, cu toate acestea, excursii oferă, de asemenea o hartă pentru a vă oferi o locație pentru fiecare fotografie conținută în slideshow.

History Pin are multe de oferit, în special atunci când vine vorba de profesori și studenți. Biblioteci și muzee locale au creat colecții și excursii pe mai multe evenimente istorice semnificative și perioade. Pentru studenți, aceste colecții și excursii pot deveni o sursă de angajare atunci când vine vorba de cercetare, mai ales pentru cei care învață vizual.

Educațional

Capacitatea de a crea, de asemenea, excursii și colecții oferă studenților și profesorilor un nou mod de a prezenta informații. Elevii pot efectua proiecte de cercetare în colaborare, urcând fotografii legate de un anumit subiect și lucrând pentru a crea un tur de colaborare sau de colectare. Caracteristica locatie va ajuta, de asemenea, elevii pentru a experienta istoria într-un nou mod de a fi în măsură pentru a vizualiza o locație specifică pe mai multe perioade de timp și observând modul în care aceasta s-a schimbat.

Vrei sa comentezi?