Primăvară ne deschide poftă de mișcare, de explorat natură abia trezită la viață și de petrecut cât mai mult timp în aer liber alături de cei dragi. Bucuria este cu atât mai mare cu cât nivelul endorfinelor este mai ridicat.

   Echipa MPG și-a propus contribuie la creșterea nivelului de fericire și deschidă sezonul RUNFEST cu o tematică “dulce” și niște curse atractive de alergare. Astfel, pe 8 aprilie 2017 va organiza prima ediție a competiției Hoț Chocolate Race 10/5 k, un eveniment care răsplătește dorința de mișcare a concurenților cu ispite dulci.

   Traseele concursului vor avea lungimi de 5 și 10 kilometri și vor fi desenate pe aleile parcului Herăstrău, în decorul natural proaspăt și colorat în nuanțe vii de verde. Atmosfera din zona de Start/Finish și de pe traseu este pusă la punct cu atenție până la ultimul detaliu de către echipa MPG, pentru a oferi tuturor participanților o experiență plăcută și memorabilă.

   Pentru acest eveniment sunt disponibile două pachete de concurs, Standard și Premium. Kit-ul Premium include: număr de concurs, chip de cronometrare (doar pentru cursa 10 km), vestă polar, inscripționată cu numele evenimentului Hoț Chocolate Race 10/5 k, medalie de finisher și un delicios Chocolate Box. Efortul alergătorilor va fi răsplătit prin ispite dulci oferite în Chocolate Box: o delicioasă băutură preparată din ciocolată caldă, o porție de fructe proaspete, diverse sortimente de biscuiți și napolitane, garnisite cu un toping savuros de ciocolată.

   Totodată, în aceste pachete sunt incluse toate serviciile oferite de echipa MPG și partenerii săi în cadrul evenimentului, la un standard superior, care constau în: amenajarea și marcarea traseului, cronometrare, puncte de alimentare și hidratate, echipa medicală și ambulanță, intervenții de urgență, garderoba și vestiar, foto și video, DJ în zona de Start/Finish și muzică pe traseu, precum și o zona de relaxare cu surprize oferite de sponsorii competiției. Câștigătorii cursei de 10 km vor fi răsplătiți cu premii atractive.

   Înscrierile sunt deschise pe www.runfest.ro, iar pentru a va înregistra click aici

Vrei sa comentezi?