Scoala care daruieste_Paste

   Au început înscrierile la Școala care dăruiește. Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, ECDL ROMANIA promovează și sprijină inițiativele umanitare organizate de elevi și profesori în școlile din învățământul preuniversitar din toată țara. Înscrieri până pe 17 aprilie 2016, inclusiv.

   Spuneți ce fapte bune pregătiți împreună cu profesorii și colegii voștri pentru Sărbătorile Pascale și Iepurașul ECDL poate să se alăture evenimentului vostru!

   Începând cu 5 aprilie 2016, elevii și profesorii care desfășoară proiecte cu acte de caritate în perioada Sărbătorilor de Paște care urmează, pot înscrie acțiunile lor pe e-mail marketing@ecdl.ro și ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Promovarea online poate conduce la susținerea unora dintre beneficiarii proiectelor.

   La Școala care dăruiește pot participa toate școlile și grădinițele din învățământul preuniversitar din România.

   Proiectele trebuie să reflecte acte de caritate desfășurate în folosul comunității.

   Transmiterea descrierilor proiectelor pe marketing@ecdl.ro se face exclusiv în perioada 5 aprilie – 17 aprilie 2016 și trebuie să cuprindă sumar numele proiectului, școala, echipa, beneficiarii proiectului, activitățile desfășurate și datele de contact.

   Școala care daruiește este o inițiativă ECDL, ce a început cu Sărbătorile de Iarnă din anul 2010 și urmărește promovarea și susținerea inițiativelor umanitare organizate de elevi și profesori cu ocazia Sărbătorilor de Paște sau de Iarnă, în școlile din întreaga țară. Școala care daruiește a ajuns în prezent la ediția a XII – a și a oferit posibilitatea de a cunoaște sute de școli, care se implică activ în comunitate, reușind să spargă barierele educației convenționale și să insufle spirit civic și responsabiltiate tinerilor pe care îi formează.

Vrei sa comentezi?