webinar-fotografie-de-stoc

    Fotografiile și ilustrațiile pe care le folosești te pot ajuta să crești impactul muncii organizației tale. Dar nu orice fotografie găsită online poate fi utilizată gratuit și nu orice dimensiune a fotografiei poate fi folosite pentru tipar.

   Vino să înveți cum să folosești fotografia de stoc și băncile de imagini pentru a crește impactul vizual al organizației tale în online sau tipar, într-un webinar organizat de TechSoup Romania împreună cu Dreamstime, pe 20 februarie 2014, de la ora 18:00.

     Împreună cu Viorel Dudău, Senior Editor al Dreamstime, una dintre cele mai mari bănci de imagini din lume, vei învăța despre:

  • Ce tipuri de imagini poți găsi în băncile de imagini și cum le poți utiliza.
  • Tipuri de rezoluții și suporturi.
  • Drepturi de autor și licențiere.

    Dacă faci parte dintr-o organizație neguvernamentală membră a comunității TechSoup, înscrie-te la trainingul gratuit completând acest formular online.

  Vrei să participi la webinar însă ONG-ul pe care-l reprezinți nu face parte din comunitatea TechSoup? Urmează 3 pași simpli și înscrie-ți gratuit organizația neguvernamentală în cea mai mare comunitate de ONG-uri interesate de tehnologie: https://www.techsoup.ro/join. După înscriere, vei putea participa la traininguri online organizate de TechSoup și vei avea acces gratuit la resurse de învățare despre tehnologie.

  Află mai multe despre acest webinar, accesând acest link. Informații suplimentare despre TechSoup și programele de învățare despre tehnologiei sunt disponibile pe www.techsoup.ro sau prin e-mail la contact (at) techsoup.ro

Vrei sa comentezi?