centru-resurse-studenti

   Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu UNICEF România, Primăria Municipiului Bacău și cu asociația ALIAT au lansat modelul de intervenție “Oportunități pentru Adolescenți”.

   Cu această ocazie, a avut loc și inaugurarea celui de-al patrulea centru de resurse, din cele 5, care vor funcționa în țară – la Iași, Constanța, Cluj și Bacău – în care adolescenții vulnerabili vor avea acces la un pachet de intervenții integrate, eficiente, care să le garanteze oportunități egale și condiții adecvate pentru implicarea lor în toate aspectele vieții.

   Modelul este susținut de THE VELUX FOUNDATIONS cu peste 900.000 de euro.

   MTS a fost reprezentat de Lazăr Cătălin, Director de Cabinet al Secretarului de Stat pe probleme de Tineret Adrian Dumitru Bughiu, acesta declarând: “Modelul de intervenție promovat astăzi și dedicat acolescenților din mediul urban vine într-un moment cheie pentru politicile de tineret din România. Avem o Strategie Națională pentru Tineret și au început dezbaterile pentru modificarea Legii Tinerilor. Pentru ca acestea să răspundă nevoilor adolescenților și tinerilor este nevoie de modele de intervenție la nivel local. Ne bucurăm că MTS, autoritatea locală, UNICEF și societatea civilă pun bazele unei intervenții innovative adresate tinerilor.”

Vrei sa comentezi?