La finalul lunii noiembrie, Actelier dă startul celei de-a treia ediții de sesiuni de actorie destinate mediului de afaceri. Actelier este unicul studio din România care preia exerciții din pregătirea unui actor profesionist, pentru a facilita adaptarea mai rapidă la provocările comunicării din mediul business.

Afis Actelier

   Workshop-ul a fost conceput ca un antrenament de 12 ședințe, ce au la bază o selecție de exerciții inspirate din arta actorului, printre care se numără: accelerarea gândirii sub presiune, depășirea zonei de confort din activitățile zilnice, dobândirea siguranței de sine în funcție de diferiți parteneri de discuție sau folosirea creativității într-un discurs. Organizatorii au pregătit o reducere de 20% pentru cei care se înscriu până pe 8 noiembrie. De asemenea, studenții sau cei care mai aduc un prieten la curs primesc un discount de 10%. Termenul limită pentru înscrieri este 22 noiembrie.

   ”Fiind atât actor, cât și antreprenor, unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le exersez zi de zi este modul în care anumite metode învățate în meseria de actor pot favoriza oportunități importante. În ceea ce privește mediul de afaceri, sunt convins că actoria poate reuși să construiască o comunicare puternică, mult mai coerentă și mai creativă”, declară Eduard Haris, fondatorul Actelier.

   Eduard Haris este licențiat în actorie la Facultatea de Teatru din cadrul U.N.A.T.C. și are un masterat în producția de film, în cadrul aceleiași universități. Împreună cu colegul său Eugen Matei Lumezianu, a pus bazele companiei de producție audio-video 111 Film. A realizat o serie de scurtmetraje și  documentare și, dintr-o mare pasiune pentru teatru, a dat viață mai multe personaje pe scenele bucureștene, la Teatrul Național București, Teatrul Metropolis sau Teatrul Podul.

Eduard Haris - Fondator Actelier

   Trainerii celor 12 ședințe Actelier sunt Mihai Munteniță și Camelia Pintilie, ambii actori cu o experiență valoroasă în actoria de film și teatru. Mihai Munteniță a primit titlul de doctor în teatru în anul 2013, după absolvirea Școlii Doctorale a U.N.A.T.C. Ca actor colaborator al Teatrului Național I.L. Caragiale din 2008, a apărut în spectacole regizate de Alexandru Tocilescu, Radu Penciulescu, Alexandru Dabija și Alexader Morfov. În plus, a jucat în filme celebre precum „Hârtia va fi albastră” sau „Domestic”, iar din anul 2008 este consilier cultural al Casei de Cultură a Studenților.

Mihai Muntenita - Trainer Actelier

   Camelia Pintilie a obținut licența la U.N.A.T.C., însă a absolvit un masterat în comunicare și relații publice. Camelia este angajată a teatrului Tony Bulandra, a companiei de teatru româno-franceză Compagnie 28 și membră a Trupei de Improvizație iELE. A jucat în coproducția româno-franceză The Crypt și în alte două lungmetraje care urmează să fie lansate. De asemenea, a jucat și în mai multe seriale TV și își împrumută vocea personajelor Disney Channel.

Camelia Pintilie - Trainer Actelier

   Lansate în 2014, cursurile Actelier au fost primite cu succes în mediul business din România, fiind urmate de profesioniști din domenii foarte diverse: avocatură, turism, IT, industria farmaceutică, banking și asigurări, marketing, relații publice, HR sau administrație publică. Cursanții au fost atât angajați, cât și angajatori, antreprenori sau tineri cu proiecte start-up, ce au dorit să își sporească șansele de succes.

   Pentru a fi la curent cu toate noutățile Actelier, cei interesați sunt invitați să intre pe site-ul Actelier, pe pagina de Facebook Actelier sau pe conturile de Instagram și Pinterest ale studioului.

Vrei sa comentezi?