5Licee-5Teatre

   Luni, 6 octombrie 2014, începe a patra ediție “5 licee – 5 teatre”.

  Este vorba de un proiect educațional ce își propune să încurajeze implicarea liceenilor în activități culturale, prin accesul acestora în instituții și la spectacole de teatru, provocându-i în același timp la un concurs de piese de teatru.

   O nouă grupă de 150 de elevi din alte 5 licee din capitală, între care și membri ai trupelor de teatru din școli, vor viziona gratuit piese din stagiuniea fiecăruia dintre cele 5 teatre partenere din București: Teatrul Mic, Teatrul Național București, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Nottara și Teatrul Ion Creangă.

   Liceele participante la această ediție “5 licee – 5 teatre” sunt: Colegiul Național “I.L. Caragiale”, Liceul Tehnologic Electronică Industrială, Colegiul Național “Ion Neculce”, Colegiul Economic “A.D. Xenopol” și Colegiul Tehnic Energetic.

   Trupele de teatru ale liceelor vor putea lua parte la activități interactive cu reprezentanți ai teatrelor partenere și vor fi coordonate de către aceștia în punerea în scenă a unei piese de teatru scurte.

   Proiectul se va derula în perioada octombrie – decembrie 2014 și se va finaliza cu reprezentațiile și premierea celor 5 piese de teatru realizate de liceeni.

Vrei sa comentezi?