targ-universitaria

    În perioada 8 – 9 aprilie 2014, la centrul expozițional EXPO Transilvania se desfășoară 3 evenimente educaționale deosebit de importante pentru toate nivelurile de școlarizare:  UNIVERSITARIA – târg internațional de servicii academice, LICEEUM – expoziția oportunităților de învățământ liceal și profesional și EDU-KIDS – salon dedicat instituțiilor de educație preșcolară și școlară.

   Târgul UNIVERSITARIA este organizat de Expo Transilvania și Camera de Comerț și Industrie Cluj în colaborare cu Uniunea Universităților Clujene, beneficiind de experiența instituțiilor de studii superioare din Cluj.

   Evenimentul are scopul de a oferi tuturor instituțiilor de profil un cadru adecvat de prezentare a potențialului și ofertei educaționale.

   Expozanții au oportunitatea de a oferi consultanță educațională viitorilor cursanți și de a îndruma tinerii spre tipul de școlarizare care intră în rezonanță cu aptitudinile și dorințele acestora.

  Evenimentul se adresează tinerilor, copiilor și părinților acestora care astfel pot intra în contact cu instituțiile de învățământ, iar mai apoi, luând în calcul preferințele și propunerile, pot lua o decizie informată în ceea ce privește viitorul lor.

  Târgul vine în întâmpinarea tuturor celor interesați de perfecționare și instruire cu o gamă variată de oferte, produse educaționale, burse sau alte posibilități de finanțare a studiilor.

  Tematica târgului cuprinde: universități din țară și din străinătate, școli, licee, programe de licență și master, laboratoare, centre lingvistice, centre culturale, centre artistice, centre de activități extrașcolare, biblioteci, edituri, servicii de management educațional, burse și servicii financiare, tabere, materiale și servicii educaționale, etc.

   Informații suplimentare găsiți pe site-ul www.expo-transilvania.ro

Vrei sa comentezi?