innovactS-a dat startul celei de a 11-a ediții a Innovact Campus Awards ! Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț și Industrie Reims- Epernay cu susținerea Comisiei Europene. 

Competiția este deschisă tuturor studenților și tinerilor cercetători europeni, în cadrul studiilor sau în afara acestora. Obiectivul competiției este cela de a valoriza cele mai ambițioase și novatoare proiecte de creare de întreprindere.

Finaliștii sunt invitați să participe în mod gratuit la cea de a 17-a ediție a Forumului european al start-up-ului inovant – Innovact, pe 26 și 27 martie 2013 la Reims, în Franța. Cu această ocazie, membrii juriului – șefi de întreprinderi, jurnaliști, cercetători europeni – îi vor vizita la standul propriu pe finaliști, pentru a putea evalua mai bine pertinența și viabilitatea proiectelor și a alege pe cele mai promițătoare și novatoare.

Studenții și tinerii cercetători europeni, de orice naționalitate sau disciplină, sunt invitați să-și depună candidatura la Innovact Campus Awards 2013, în nume propriu sau în echipă, până pe 28 ianuarie 2013.

Înscrieți-vă și descărcați dosarul de candidatură în franceză sau engleză pe site-ul  www.innovact.com. Versiunea în limba engleză se află la adresa : http://inscription.innovact.com/wri/wri_p1_display.aspx?oc=10&cc=INV12-ICA-GB.

Dosarul de candidatură completat trebuie trimis prin e-mail la adresa: olivia.timone@ica-2013.com. Data limită de primire a dosarelor este luni 28 ianuarie 2013. Pe 27 martie 2013, în cadrul Forumului Innonvact de la Reims, va avea loc festivitatea de premiere.

Vrei sa comentezi?