conferinta-lsrs

    Liga Studenților Români din Străinătate – Filiala Marea Britanie (LSRS UK), împreună cu Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cu sprijinul Departamentului Politici pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe organizează pe 11 octombrie 2014 la Firth Court, în Sheffield, începând cu ora 11:00 cea de-a VII-a ediție a Conferinței Studenților, Profesorilor și Cercetătorilor Români din Marea Britanie (CSPCR UK).

   Tema evenimentului de anul acesta este: “Building our place in Europe – the 7 year milestone within the EU”.

  Evenimentul este deschis tuturor categoriilor vizate pentru ca cei interesați să dezbată și să promoveze atât imaginea României, cât și realizările studenților, profesorilor și cercetătorilor români din Marea Britanie, ce reprezintă o resursă cheie în contextul actual al Regatul Unit.

   Înscrierile la eveniment se fac în urma completării formularului on-line până pe 9 octombrie 2014.

   De asemenea, anul acesta în cadrul Conferinței va fi organizat un concurs de fotografie pentru studenții români din Marea Britanie. Cei interesați să participe sunt rugați să trimită la adresa contact@uk.lsrs.ro până pe 5 octombrie o fotografie pe tema “Student român în UK” însoțită de o scurtă descriere. Fotografiile vor fi expuse în cadrul evenimentului de pe 11 octombrie, iar cea mai bună lucrare va fi premiată cu £50.

   Nu în ultimul rând, la finalul conferinței va avea loc ceremonia de decernare a “Diplomei Ambasadorului”, unde LSRS UK are onoarea de a propune 5 candidați. Astfel, studenții români din Marea Britanie cu rezultate academice sau realizări deosebite cu impact pentru comunitatea românească din Marea Britanie au șansa de a primi această onorantă distincție prin completarea următorului formular până la data de 20 octombrie 2014: . Cele cinci nominalizări ale LSRS UK vor fi anunțate pe 21 septembrie.

Vrei sa comentezi?