O calatorie InterCulturala de o luna este provocarea pe care o propunem in luna Noiembrie tinerilor dornici (cu varsta intre 15 si 35 de ani) de a pune bazele unei noi limbi si culturi in bagajul lor personal.

poster-general

   Asociatia ZURY aduce Un Noiembrie Intercultural! Ce inseamna acesta? In 4 saptamani vom avea 3 cursuri de limba si cultura Spaniola, Franceza si Italiana. Fiecare curs cuprinde 5 sesiuni de cate 2 ore. Cele 5 sesiuni sunt impartite in 4 sesiuni – 8 ore intensive – de limba si cultura si 1 sesiune rezervata unui mic atelier gastronomic. Cursurile vor fi sustinute printr-un model educational non-formal, prin metode creative si interactive, la fínele carora fiecare participant va pleca cu un bagaj cultural si lingvistic de baza.

   Un numar de 10 locuri este disponibil pentru fiecare curs. Participarea este gratuita, iar inscrierea se face prin trimiterea unui e-mail la adresa office@zury.org care va contine numele participantului, numarul de telefon si numele cursului. Primul venit, primul servit. Termen limita: 01/11/2015 (cu posibilitate de prelungire pana la ocuparea locurilor disponibile).

   Ex: Popescu Maria / 0730.000.000 / Curs Noiembrie Spaniola

   Va rugam sa va inscrieti doar in masura in care puteti participa la toate sesiunile, in caz contrar putem oferi locul vostru unei alte persoane. E foarte important acest lucru mai ales ca sesiunile vor avea legatura intre ele.

   Avand in vedere ca locurile sunt limitate pentru fiecare curs in parte, va rugam sa optati pentru unul singur, maxim doua. In cazul in care optati pentru doua cursuri, va rugam sa mentionati de care sunteti cel mai interesat. Ulterior, participarea la cel de-al doilea curs la care v-ati inscris va fi permisa in masura in care vor exista locuri disponibile.

   Cei interesati sa afle mai multe detalii despre aceasta initiativa pot accesa link-ul urmator: http://zury.org/?p=889.

Vrei sa comentezi?