Scoala-de -Vara- Cognosis

    În perioada 03-10 august va avea loc Școala de Vară Cognosis, cel mai mare eveniment  centrat pe dezoltare personală organizat de studenți din domeniul psihologiei din România.  Proiectul SDV –  Școala de Vară se va desfășura în inima Transilvaniei la Pensiunea Sequoaia, Sat Săcuieu, Județul Cluj, România.

   Proiectul este organizat de Cognosis, Federația Asociațiilor Studenților la Psihologie și Științele Educației din România, reprezentativă pentru studenții la psihologie din cadrul a cinci centre universitare din țara: Universitatea Alexandru Ioan Cuza – Iași, Universitatea Babeș-Bolyai – Cluj Napoca,  Universitatea București, Universitatea Lucian Blaga – Sibiu, Universitatea de Vest din Timișoara.

    Școala de Vară Cognosis oferă 6 module de workshopuri din domeniul specificat, cu o durată de 7 zile, susținute de specialiști din diverse forme de psihoterapie din România. Alegerea workshopului adecvat rămâne la latitudinea fiecărui student în funcție de nevoile acestuia de formare și de preferințele pe care acesta le are pentru clădirea unei viitoare cariere. În plus, participanții se vor bucura de activități sociale în fiecare seară care să contribuie la relaxarea lor sau/și întărirea coeziunii grupului prin joculețe sau activități de grup.

  Timp de 7 zile participanții vor participa la o serie de sesiuni de formare însumând 32 de ore de dezvoltare personală recunoscute de Colegiul Psihologilor din România.

   Școala de Vară înseamnă implicarea într-o comunitate de studenți și specialiști în domeniul psihoterapiei, reuniți într-un mediu axat pe dezvoltare personală și profesională prin cunoaștere.

   Programul complet al evenimentului și lista de specialiști invitați pentru a susține activitățile se pot găsi pe website-ul oficial al Școlii de Vară:  www.sdv-cognosis.com

   Înscrierile se realizează online, și sunt deschise între 10 iunie și 19 iulie.

Vrei sa comentezi?