fame-lab-romania-2013

De ce stralucesc stelele? Există vreun subiect științific despre care ți-ar plăcea să vorbești? Atunci fă un pas înainte și înscrie-te la FameLab – concursul internațional de comunicare a științei!

Fiecare participant va avea la dispozitie trei minute pentru a prezenta la alegere o temă legată de inginerie și știință, matematică sau medicină, fără ajutorul unei prezentări electronice și cu un aport limitat al recuzitei. Prezentarea va trebui să fie distractivă, originală, să aibă acuratețe științifică și să atraga atenția publicului neavizat.

Pentru a realiza prezentarea trebuie să ai în vedere următoarele cerințe:

  • Prezentarea trebuie făcută în limba română
  • Durata prezentării trebuie să fie de maxim 3 minute (conținutul nu va fi jurizat dacă durata filmului depășește trei minute)
  • În cazul în care decizi să trimiți online o prezentare video, aceasta nu trebuie să fie editată sau să aibă efecte speciale
  • Nu pot apărea alte persoane sau să fie folosite elemente de recuzită în exces
  • Nu e necesară muzica de fundal

Înscrie-te online, până pe 17 aprilie, cu o prezentare video, sau vino la următoarele preselecții FameLab: vineri,29 martie, la ora 10:00, la Institutul de Științe Spațiale din Măgurele și joi, 4 aprilie, ora 12:00, la Universitatea Politehnică din București.

Aici găsești formularul de înscriere online.

Vrei sa comentezi?