Elevii și profesorii care vin cu drag la școală sunt invitați să participe la crearea unei comunități care să promoveze schimbarea reală în educație. 

   Astfel, școlile deschise, prietenoase, care promovează colaborarea și unde rezultatele sunt obținute prin lucru în echipă, implicare și incluziune sunt invitate să își spună povestea, înscriindu-se pe www.scoalazburd.ro până pe 31 octombrie.

   “Dorim să-i punem în lumină pe cei care au curajul să aducă schimbarea în școala lor, iar aceia care au nevoie de modele, vor avea acces la resursele generate de școlile Zburd. Imaginați-vă că veți avea în față o hartă cu 50-100 de școli altfel și că puteți merge în vizită la cele din apropiere pentru a vă inspira și a găsi sprijin! Schimbarea pe care o aduce Mișcarea Zburd este că, în loc să ne lamentăm și să rămânem izolați și blocați, ne concentrăm pe ceea ce funcționează, pe poveștile de succes, pe rezultatele obținute la firul ierbii. Atunci când te deschizi către colaborare, rezultatele pot apărea mult mai rapid, prin multiplicare”, spune Simona David Crisbășanu, inițiatoarea proiectului Zburd și liderul Asociației ROI.

   Cine se poate înscrie pe www.scoalazburd.ro?

   Sunt binevenite, în Mișcarea Zburd, orice școli – publice, private, care funcționează după curriculumul național, după un model internațional sau alternativ – angajate pe drumul schimbării reale și sunt deschise să învețe în continuare, să împărtășească bune practici și să contribuie formarea unei comunități.

Vrei sa comentezi?