Intel_Business_Challenge EuropeAu început înscrierile la cea mai mare competiție de planuri de afaceri pentru tinerii din Europa. Proiectul este susținut de Intel iar valoarea premiilor puse în joc depășește 45.000 euro.

Competiția se desfășoară în trei runde eliminatorii, pe parcursul cărora trebuie să-ți perfecționezi planul de afaceri. Înscrierile la prima rundă sunt deschise până pe 4 februarie.

În 2012 proiectele câștigătoare au fost:  un produs care realizează în mod automat procesarea de imagini în cloud; folosirea de metode biochimice pentru a realiza produse chimice; un sistem care produce tehnologii nano dedicate celulelor solare și un switch wireless alimentat doar de căldura corpului uman.

În fiecare an, câștigătorii concursului din Europa concurează împotriva celor din Statele Unite și din regiunea Asia Pacific în cadrul competiției internaționale Intel Global Challenge de la Universitatea Berkeley din California.

Mai multe detalii poți găsi pe https://www.facebook.com/IntelBusinessChallengeEurope și pe http://intelchallenge.eu/Page/View/5/Process

Vrei sa comentezi?