internet-gratuit-la-metrou

   Începând cu 8 Februarie, timp de o lună și jumătate, călătorii Metrorex vor avea acces la cea mai mare zonă de Internet gratuit din Europa. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Vodafone România, companie care va lansa acest proiect.

   Între 8 Februarie – 31 Martie, utilizatorii Vodafone, fie abonați, fie clienți ai cartelei pre-pay vor beneficia de trafic gratuit de date la metroul din București și astfel, zona transportului subteran a capitalei va deveni „Supernet 4G City”.

   În intervalul menționat, utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin intermediul aplicațiilor mobile HBO GO sau Zonga. De asemenea, cu ajutorul Bibliotecii Virtuale, călătorii pot avea acces la conținut digital, cu zeci de cărți, într-un proiect derulat de Vodafone cu editura Humanitas.

   De asemenea, în weekend-ul 13-14 Februarie, cu ocazia zilei îndrăgostiților, toți utilizatorii de telefonie mobilă din România, indiferent de rețea, vor avea acces gratuit la Internet și mai mult, vor putea fi achiziționate cartele SIM din orice magazin Vodafone sau din magazinele partenere, în perioada 8 – 14 Februarie, anunță agerpres.ro

   Traficul de date de la metroul bucureștean va fi gratuit pentru toți utilizatorii Vodafone, fie abonați sau clienți ai cartelei pre-pay, fie ai serviciilor de business.

Vrei sa comentezi?