internship-asociatia-shakespeare-school-pentru-educatie

     Căutăm coordonator adjunct în proiectul „Engleza pentru Viață” al Asociației Shakespeare School pentru Educație, ce sprijină copiii și tinerii cu oportunități reduse să învețe limba engleză prin jocuri și activități interactive care îi ajută să se dezvolte armonios.

    „Engleza pentru Viață” este un program de voluntariat ce presupune predarea limbii engleze prin joc  pentru copiii din centre sociale. Programul  include în prezent peste 26 de centre sociale în care sunt implicați  peste 180 de voluntari și este într-un proces de extindere la nivel național.

    Durata internship-ului este de 3 luni, în perioada 23 aprilie- 20 iunie.

   Postul nu este remunerat și se încheie un contract de voluntariat. Programul este flexibil, 4 ore/zi.

 Cui ne adresăm?

  Studenților, masteranzilor și proaspeților absolvenți dornici să câștige experiență, să își dezvolte abilități de comunicare și coordonare și să se implice în activități sociale.

Ce vei face?

  • Vei menține legătura cu centrele sociale
  • Te vei implica în managementul voluntarilor
  • Te vei implica în organizarea evenimentelor asociației
  • Vei participa la campanii de fundraising

Ce așteptăm de la tine?

  • Să ai cunoștințe foarte bune de limba engleză
  • Să îți placă să coordonezi și să fii entuziasmat de lucrul cu tinerii și copiii
  • Să ai abilități de comunicare și organizare
  • Să fii punctual, ambițios, flexibil și deschis la noi provocări

Cum aplici?

 Trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție până pe 10 aprilie la office@asociatiapentrueducatie.ro, iar noi vom fi nerabdători să te cunoaștem!

   Asociația Shakespeare School pentru Educație, fondată în anul 2011, este o organizație nonprofit ce ajuta copiii cu oportunități reduse să se dezvolte și să învețe limba engleză și sprijină tinerii talentați să își urmeze pasiunile prin perfecționarea limbii engleze. Printre proiectele asociației: burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creație cu premii școli de vară în Marea Britanie – Shakespeare School Essay Competition, workshop-uri pentru elevi și profesori de limba engleză, ateliere de educație pentru părinți. Pentru mai multe detalii vizitează www.asociatiapentrueducatie.ro.

   Te așteptăm în echipa noastră!

Vrei sa comentezi?