stagiipebune    18 companii de top din IT le oferă studenților peste 700 de oferte de stagii pe perioada verii, iar cei mai buni dintre ei au șansa chiar să fie angajați.

   Totul se întâmplă în cadrul programului „Stagii pe Bune” organizat de Asociația Studenți și Profesioniști IT&C (ASPI) cu sprijinul ANIS.

Evenimentul , programat pentru 21 martie, se va desfășura la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București.

   Oportunitățile profesionale prezentate sunt predominant în București, dar vor fi prezentate și oferte interesante de la companii din Iași și chiar din Sofia. Prezentările vor fi făcute de ingineri și manageri care vor avea misiunea să explice studenților cât mai clar proiectele pe care vor lucra și ce activități vor desfășura în timpul stagiului.

   Companiile prezente la eveniment sunt Bitdefender, 4PSA, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware, 1and1, Advahoo, Crispico, Eau de Web, Fotonation, Hootsuite, Softwire.

   Prezentările companiilor se vor desfășura în paralel în două din amfiteatrele facultății între 9.30 și 14.30. Discuțiile informale vor avea loc în holul facultății facilitate de cafea, pizza și alte surprize venite din partea organizatorilor.

   Înscrierea în programul „Stagii pe Bune” se efectuează pe site-ul www.stagiipebune.ro și este gratuită atât pentru studenții și masteranzii care doresc să urmeze un stagiu, cât și pentru companiile ce oferă poziții de stagiu.

Vrei sa comentezi?