Internships-in-sua

   Great Lakes Consortium for International Training and Development în colaborare cu CeRe: Centrul de Resurse pentru participare public selectează 9 interni români pentru cele două runde ale programului de schimb “Sustaining Civic Participation in Minority Communities” (perioada internship-urilor: 20 aprilie 2016 – 4 iunie 2016 și 5 octombrie 2016-19 noiembrie 2016).

   Scopul programului este de a oferi participanților o oportunitate de dezvoltare profesională și de învățare de noi metode de implicare a cetățenilor în procese decizionale care afectează grupurile minoritare/dezavantajate. Pe parcursul programului, internii români vor petrece 6 săptămâni în Statele Unite ale Americii lucrând în cadrul unor organizații comunitare, vor participa la ateliere de lucru și vizite de sudiu, în funcție de experiența și interesul fiecărui intern selectat.

   Candidații la acest program trebuie să provină din organizații sau grupuri civice/comunitare cu experiență în advocacy, organizare comunitară, educație civică care lucreză direct cu grupuri minoritare/dezavantajate. Aceștia trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză, să aibă vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani și să fie disponibili pentru a se implica, înainte și după terminarea internship-ului, în activități de organizare comunitară.

   Dacă sunteți interesați să faceți parte din delegația de interni, vă invităm să citiți anunțul integral și să candidați completând formularul disponibil aici http://glc-teachdemocracy2.org/announcement-and-application-for-fellowship-exchange-program-2016/.

   Formularul și anexele sale trebuie trimise până pe 28 octombrie 2015 (inclusiv) pe email la: GLC_teachdemocracy4@hotmail.com, vlad@ce-re.ro și prin poștă pe adresa CeRe (Centrul de Resurse pentru participare publică)– Str. Slt Zaharia nr. 22, sector 1, București. Se va lua în considerare data poștei.

   Persoanele care vor aplica la acest internship si respecta criteriile de eligibilitatevor fi invitate la workshop-ul de organizare comunitară din data de 7 noiembrie (detalii aici http://www.ce-re.ro/home). Transportul este asigurat.

   La sfârșitul atelierului, participanții care au aplicat pentru internship vor fi intervievați.

Vrei sa comentezi?