internship_sua

Great Lakes Consortium for International Training and Development în colaborare cu Centrul de Resurse pentru participare publică selectează 4 interni pentru a doua rundă a programului „Building Grassroots Democracy in Minority Communities„. Perioada de desfășurare a  internship-ului este 30 septembrie – 9 noiembrie 2013.

Scopul programului este de a oferi participanților o oportunitate de dezvoltare profesională și de învățare de noi metode de implicare a cetățenilor în procese decizionale care afectează grupurile minoritare/dezavantajate. Pe parcursul programului, internii români vor petrece 6 săptămâni în Statele Unite ale Americii lucrând în cadrul unor organizații neguvernamentale, vor participa la ateliere de lucru, vizite de sudiu, în funcție de experiența și interesul fiecărui intern selectat.

Candidații la acest program trebuie să aibă experiență de lucru cu grupuri minoritare/grupuri dezavantajate și să fi fost implicați în campanii de advocacy pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă aceste grupuri. Aceștia trebuie să stăpânească foarte bine limba engleză, să aibă vârsta cuprinsă între 25 și 38 de ani și să fie disponibili pentru a se implica, după terminarea internship-ului, în activități de diseminare a informațiilor acumulate pe parcursul acestuia.

Dacă sunteți interesați să faceți parte din delegația de interni, CeRe vă invită să citiți anunțul integral aici și să candidați completând formularul pe care îl puteți descărca de aici.

Formularul trebuie trimis până la data de 1 februarie 2013 (inclusiv) pe email la: GLC_teachdemocracy@hotmail.comnicoleta@ce-re.ro și prin poștă pe adresa CeRe – Str. Petru Maior nr. 9, sector 1, București, Cod poștal: 011261.

Vrei sa comentezi?