Fundația Chance for Life vă invită pe 12 noiembrie 2015, între orele 14 – 17, la Evenimentul „Provocări și Oportunități în Întreprinderi Sociale”, organizat de Fundația Chance for Life cu sprijinul United Way. 

Provocari si Oportunitati in Intreprinderi Sociale

 

   Acesta este conceput ca o continuare a Târgurilor de Economie Socială organizate în anii anteriori și se adresează organizațiilor care au sau care urmează să își deschidă o întreprindere socială, dar și organizatiilor care susțin economia socială și altor actori ai acestui domeniu. Evenimentul își propune crearea unui cadru pentru pentru a discuta despre aspecte specifice legate de structuri de economie socială.

   

   Scopul evenimentului este de a sprijini întreprinderile sociale pentru a profita la maxim de oportunitățile unei întreprinderi sociale, dar și de a depăși provocările cu care se confruntă. Nu în ultimul rând, ne propunem identificarea modalităților de colaborare și sprijin reciproc pe viitor.

   Evenimentul va avea loc la sediul Fundației Româno-Americane, din str. Gina Patrichi, nr. 6, (între Piața Victoriei și Piața Romană). 

   Confirmarea evenimentului se face până la data de 5 noiembrie la adresa evenimente@chanceforlife.ro sau la numărul de telefon 0726207082.

Vrei sa comentezi?