RoC_La Broaste 3

   Cea de a 4-a ediție a concursului de ciclism La Broaște, organizată de Riders Club și susținută de Bosch, în calitate de partener oficial, se prezintă într-un format diferit pentru ca toți participanții la curse se simtă cât mai liberi și fără griji atunci când gonesc pe cărările pădurii.

   Astfel, pe 28 mai se vor desfășura în total 37 de curse pe 4 trasee, creionate în zona Sitaru – Căldărușani: Scurt – 17 km, Standard – 23 km și Epic, la care se poate alege cursa de 46 km sau cea de 69 km.

   Participarea la curse se va face în funcție de vârstă și abilități, însă pentru a veni în sprijinul riderilor mici și mari, la această ediție traseul Scurt, dedicat curselor de familie și agrement, este organizat separat de celelalte din cadrul competiției. Pe traseul de 17 km vor putea participa copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, însoțiți de adulți, dar și concurenții care au minim 13 ani împliniți și vor efectueze o cursă de agrement. Toți cei înscriși la acest traseu vor lua startul separat, acesta fiind programat pentru ora 09:00, și au la dispoziție 3 ore încheie cursele și ajungă la Finish.

   Riderii înscriși la celelalte trasee, Standard și Epic, vor putea se relaxeze și se concentreze la provocările MTB, fără își facă griji vor întâlni pe drum concurenți mai mici din cadrul cursei de agrement. Pentru ca toată lumea aibă parte de o cursă plăcută și echitabilă, dar și pentru a evita aglomerația, starturile se vor da în mai multe valuri începând cu ora 11:30 pentru traseele cu lungimea de 23 km, 46 km și 69 de km.

   Înscrierile în concursul La Broaște sunt deschise online până miercuri, 25 mai 2016, pe pagina dedicată evenimentului de pe www.ridersclub.ro. Programul concursului La Broaște, din 28 mai, poate fi consultat pe pagină dedicată sau îl puteți accesa direct prin click aici.

Vrei sa comentezi?