gala-teatrului-studentesc

   Casa de Cultură a Studenților Ploiești va organiza, în perioada 18-20 noiembrie, Galele Teatrului Studențesc „Seri în lumea Thaliei”- eveniment de tradiție în Prahova.

   În cadrul evenimentului, în sala de spectacole a CCS vor fi prezentate producții teatrale ale unor trupe din Ploiești și București.

   Astfel, pe 18 noiembrie, începând cu ora 18.30, va avea loc spectacolul „Colivia cu iluzii” de Cornel Udrea, prezentat de formația de teatru “Moft” a Casei de Cultură a Studenților Ploiești, regia fiind realizată de profesoara Antoaneta Trifu.

   Pe 19 noiembrie, de la ora 18.30, este programat spectacolul „Auto” de Ernesto Caballero, prezentat de formația de teatru a Universității Hyperion București – Facultatea de Arte „Geo Saizescu” (coordonatori de regie: lector univ. dr. Mihaela Triboi și lector univ. dr. Silvia Ciobanu).

   Pe 20 noiembrie, de la ora 18.30, publicul este invitat să urmărească spectacolul „Caleidoscop”, prezentat de trupa de teatru liceal și studențesc “Atitudini” a Casei de Cultură „I.L.Caragiale” a municipiului Ploiești, coordonator fiind prof. Gelu Nicolae Ionescu. Intrarea va fi liberă.

Vrei sa comentezi?