Liceele din țară pot beneficia de finanțări de până la 10.000 euro în competiția Bani pentru școala ta!

   Elevi de liceu cu vârsta mai mare de 15 ani, dar și absolvenți, profesori, părinți și alți susținători ai unităților de învățământ pot câștiga pentru școlile lor finanțări dacă urmează în perioada 1 martie – 31 martie 2018 trainingurile online gratuite de educație financiară– modulele BaniIQ™ și Banii pe net™ – disponibile pesite-ul Competiției – www.banipentruscoalata.ro

   Fiecare liceu este înregistrat automat în Competiție odată cu înscrierea elevilor și susținătorilor săi în training și acumulează EUROpuncte pentru fiecare persoană care urmează modulele online și completează testul de verificare a cunoștințelor. Săptămânal, pe site-ul www.banipentruscoalata.ro, va fi anunțat clasamentul intermediar al liceelor susținute în Competiție.

   Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de susținători va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de euro. De asemenea, vor primi premii și primele trei școli care vor atrage primii 1.000 susținători fiecare. Premiile vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea școlilor, dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente sau resurse educaționale.

Vrei sa comentezi?