O gașcă de 20 de liceeni din Cluj-Napoca au găsit o metodă online de a socializa în perioada în care trebuie să stea în casă din cauza coronavirusului. Aceștia petrec ore întregi în fața calculatorului în competiții de jocuri online în rețea, cum ar fi Counterstrike sau League of Legends.

Tudor, un elev din Cluj-Napoca a povestit pentru Mediafax că, din cauza pandemiei de coronavirus, administratorii platformei de jocuri în rețea au majorat partajarea ecranului de la 10 la 50 de jucatori.

„În perioada aceasta în care stăm acasă, după ce participăm la cursuri online și ne facem temele, ne relaxăm cu colegii și prietenii de la mai multe licee din Cluj și jucăm jocuri online la calculator, cum ar fi Counter Strike Global Offensive, care este de tip Shooter, sau League of Legends, de tip bătălie în arenă și strategie. Intrăm pe o platformă dedicată pentru jocuri în rețea și putem și vorbi între noi. Suntem 20 de colegi, împărțiți în 4 echipe de câte 5.” a explicat Tudor.

O astfel de competiție de jocuri online în rețea poate dura săptămâni întregi, având diferite nivele de dificultate, astfel că liceenii clujeni nu își fac griji că li se va termina, prea curând, această variantă de alungare a plictiselii.

Vrei sa comentezi?